Нoвости во светот на стандардите

Бидете дел од нашата мрежа на продажни агенти!

10.05.2023

Станете дел од нашата мрежа на продажни агенти!

Бараме квалитетни луѓе со и без искуство во продажба, кои се самоиницијативни, мотивирани, организирани и тимски играчи.
Доколку се препознавате во овој профил слободно контактирајте нè.
Нудиме флексибилно работно време и работа од дома, како и обуки за запознавање со Исо стандардите.
Исто така во рамки на позицијата се предвидува фиксен надоместок плус бонуси.
Како предност ќе се смета претходно искуство во поле на продажба, високо образование, возачка дозвола Б-категорија.
Вашето CV исратете го на [email protected] или пак контактирајте нè на 078 423 227.