Нoвости во светот на стандардите

Дочекајте го спремни новиот закон за јавни набавки со ISO 9001 и ISO 14001

12.03.2019

За полесно и поедноставно учество на фирмите во јавните набавки, ИСО Консалтинг почнувајќи од 15.03.2019 до 15.05.2019 ќе ги намали цените на пакетите за имплементација од 49.560ден. на 36.580 ден со влкучен ддв. Оваа понуда посебно се однесува на микро и малите организации кои сакаат да учествуваат во јавни набавки, а досега ги немаат имплементирано и се намаат сертифицирано според овие стандарди.

Што добивате?

Пакет за имплементација, (92 документирани информации, од кои 25 процедури и 67 записи)
Упатство за користење,
Прашалник за ГАП Анализа,
Презентација за запознавање со ISO 9001:2015 или ISO 14001:2015 (.ppt)
Online подршка преку Skype или е-маил за сите прашања кои што можат да произлезат од имплементацијата.
Дополнително доколку го купите toolkit – от, ние ќе ви обезбедиме 10% попуст за сертификација

Зошто Toolkit?

– Преку него ви се овозможува брзо и лесно имплементирање на барањата од стандардите ISO 9001:2015 и ISO 14001:2015
– Сами го одредувате времето и темпото на работа потребно за имплементација (искуството говори дека преку користење на овој пакет, потребното време за намалува 30%)
– Ги намалува трошоците за имплементација бидејќи консултантите не мораат да доааѓаат во вашата фирма. Целата комуникација се одвива online (само преку оваа ставка трошоците се намалуваат за 10%)
– Самиот пакет има едукативен карактер, бидејќи одблиску се запознавате со значењето и барањата на стандардите. Ви овозможува директно да научите што претставуваат тие, кои секакако ќе ви бидат корисни во равојот на вашата професионална кариера.

Како да да го добиете пакетот?

ИСО Консалтинг ви овозможува два начина:
– Плаќање преку платежна картичка
– Плаќање преку e-фактура
За повеќе информации ви стоиме на располагањe преку следните телефонски броеви:
078 423 227
02 6147465
Како и преку следниот e-маил:

[email protected]

јавни набавкиiso14001