Последни НОВОСТИ

Тука може да ги видите сите новости поврзани со нашата компанија и нашето работење. Ако сакате да пребарате според некој поим искористете го полето за пребарување подолу.

Тука може да ги видите сите новости поврзани со нашата компанија и нашето работење. Ако сакате да пребарате според некој поим искористете го полето за пребарување подолу.

 • Јавни набавки за кои се потребни ИСО сертификати (11)

  June 28, 2024

  0 min

  Доколку вие сте една од фирмите кои учествуваат на јавни набавки и поседувате валидни ИСО сертификати, на...

 • Јавни набавки за кои се потребни ИСО сертификати (10)

  May 8, 2024

  0 min

  Доколку вие сте една од фирмите кои учествуваат на јавни набавки и поседувате валидни ИСО сертификати, на...

 • Јавни набавки за кои се потребни ИСО сертификати (9)

  May 8, 2024

  0 min

  Доколку вие сте една од фирмите кои учествуваат на јавни набавки и поседувате валидни ИСО сертификати, на...

Претплатете се за новости!

Искористете ја оваа можност да ги добивате најновите вести од областа на ИСО стандардите.

Со праќањето потврдувате дека се согласувате со нашата Политика на приватност.

Ајде да растеме заедно!

info@isoconsulting.mk
078 42 32 27