Во изработка!

ИСО Консалтинг – консултантска куќа, чија основна дејност е имплементација на барањата од системите за управување според ISO стандардите.

Следете нè на социјални мрежи:

ИСО Консалтинг ДООЕЛ

ул. Климент Охридски 25 – 12
1000 Скопје, Македонија
www.isoconsulting.mk
info@isoconsulting.mk

+389 078 423227

Copyright © ИСО Консалтинг 2024. Сите права се задржани.