ИСО Регистар

Станете член на единствениот регистар на организации кои поседуваат валиден ИСО сертификат.

За што служи ИСО Регистарот?

За правни лица

  • Проверка дали некоја организација поседува валиден ИСО сертификат.
  • Да ја прикажете валидноста на вашите системи за управување.
  • Промоција на вашата компанија на страната на регистерот.
  • Попуст за консултантски услуги кои се потребни за имплементација на некои од системите за управување.
  • Консултантски ден за консултантски услуги кои би ви помогнале за успшено раководење со системот кои го имате спроведено.
  • Сертификат за членство во ИСО Регистарот во хард копи и електронски беџ кој ќе може да го поставите на вашата веб страна.

Како да станете член?

Сè што треба да направите е да нè контактирате:
e-пошта: info@isoregistar.org или
телефон: 078 423 227

За физички лица (аудитори)

  • Да се регистрирате како аудитори со приложување на валидни сертификати
  • Да го покажете каде сте извршиле проверки, односно вашето портфолио
  • Да стапите во контакт со организации кои што имаат потреба од вашите услуги

Како да станете член?

Сè што треба да направите е да нè контактирате:
e-пошта: info@isoregistar.org или
телефон: 078 423 227

Ајде да растеме заедно!

info@isoconsulting.mk
078 42 32 27