Во изминатите години, има раст од 50% во организациите кои сакаат да добијат ISO сертификат.

Ова сугерира дека постои широко верување во придобивките од ISO сертификатот.

Кои се тие придобивки?

  • Исо ревизијата може да ги идентификува ризиците и можностите.
  • Исо ревизијата може да спречи повторно појавување на проблеми.
  • Исо ревизијата покажува посветеност кон квалитетот, безбедноста и одговорноста за животната средина.
  • Исо ревизијата ви дава поголем увид во вашиот бизнис.
  • Исо ревизијата може да помогнe да се подобри задоволството на клиентите.

Сакате да имплементирате ISO стандард за Вашата компанија?

Експерт за стандардизација

Закажете консултација и добијте одговор на секое прашање!

Published On: March 18th, 2024 / Categories: ИСО Ревизија, Корпоративен имиџ, Општо /

Претплатете се за новости!

Искористете ја оваа можност да ги добивате најновите вести од областа на ИСО стандардите.

Со праќањето потврдувате дека се согласувате со нашата Политика на приватност.