Со намалување на трошоците за енергија, се зголемува ефикасноста на компаниите на долг рок.

ИСО 50001 Системот за управување со енергија ја намалува потрошувачката преку следење на употребата на енергија, ја зголемува енергетската ефикасност и на тој начин им помага на компаниите да ги намалат трошоците.

Компаниите кои се посветени кон животната средина со усогласување со националните регулативи за енергија го подобруваат својот корпоративен имиџ.

Експерт за стандардизација

Закажете консултација и добијте одговор на секое прашање!

Published On: March 18th, 2024 / Categories: ISO 50001, Управување со енергија /

Претплатете се за новости!

Искористете ја оваа можност да ги добивате најновите вести од областа на ИСО стандардите.

Со праќањето потврдувате дека се согласувате со нашата Политика на приватност.