Станете дел од нашата мрежа на продажни агенти!

Бараме квалитетни луѓе со и без искуство во продажба, кои се самоиницијативни, мотивирани, организирани и тимски играчи.

Доколку се препознавате во овој профил слободно контактирајте нè. Нудиме флексибилно работно време и работа од дома, како и обуки за запознавање со ISO стандардите.

Исто така, во рамки на позицијата се предвидува фиксен надоместок плус бонуси.Како предност ќе се смета претходно искуство во поле на продажба, високо образование, возачка дозвола Б-категорија.

Експерт за стандардизација

Закажете консултација и добијте одговор на секое прашање!

Published On: March 18th, 2024 / Categories: Новости, Општо, Продажни агенти, Соработка /

Претплатете се за новости!

Искористете ја оваа можност да ги добивате најновите вести од областа на ИСО стандардите.

Со праќањето потврдувате дека се согласувате со нашата Политика на приватност.