Иако задржувањето на постојните клиенти е од клучно значење за раст на бизнисот, исто така важно е да го зголемите вашиот удел на пазарот.

За да го направите ова, треба да ја насликате најдобрата можна слика за тоа што вашата организација има да му понуди на купувачот. Треба да ја искористите секоја можност да ја подигнете видливоста на вашиот бизнис и да оставите незаборавен прв впечаток.

ISO Сертификацијата може да поттикне доверба кај потенцијалните нови клиенти, а со тоа и да се зголеми продажбата, како и да се осигура дека вашите деловни операции се ефикасни и промовираат континуирано подобрување.

Експерт за стандардизација

Закажете консултација и добијте одговор на секое прашање!

Published On: March 18th, 2024 / Categories: Корпоративен имиџ, Општо /

Претплатете се за новости!

Искористете ја оваа можност да ги добивате најновите вести од областа на ИСО стандардите.

Со праќањето потврдувате дека се согласувате со нашата Политика на приватност.