Сите организации можат да имаат корист од систематскиот пристап кон управувањето со животната средина.

Усвојувањето на систем за управување со животната средина му помага на вашиот бизнис да го намали влијанието врз животната средина, да ја подобри ефикасноста на ресурсите и да ја зголеми довербата и лојалноста на засегнатите страни.

Сертификацијата ISO 14001 ја покажува вашата посветеност кон животната средина низ сите аспекти на вашата организација.

Експерт за стандардизација

Закажете консултација и добијте одговор на секое прашање!

Published On: March 18th, 2024 / Categories: ISO 14001, Животна средина /

Претплатете се за новости!

Искористете ја оваа можност да ги добивате најновите вести од областа на ИСО стандардите.

Со праќањето потврдувате дека се согласувате со нашата Политика на приватност.