Со намалување на влијанието врз животната средина и усогласасување со законските и регулаторните барања организациите можат да ја намалат потрошувачката на енергија и емисиите и да ги намалат трошоците.

ISO 14001 им помага на организациите да ги подобрат своите еколошки перформанси, да гo намалат влијанието врз животната средина и да ја подобрат нивната репутација и конкурентност.

Експерт за стандардизација

Закажете консултација и добијте одговор на секое прашање!

Published On: March 18th, 2024 / Categories: ISO 14001, Животна средина /

Претплатете се за новости!

Искористете ја оваа можност да ги добивате најновите вести од областа на ИСО стандардите.

Со праќањето потврдувате дека се согласувате со нашата Политика на приватност.