Доколку вие сте една од фирмите кои учествуваат на јавни набавки и поседувате валидни ИСО сертификати, на линкот ќе можете да видите за која јавна набавка станува збор и дали можете да конкурирате.

Доколку не поседувате валиден ИСО сертификат кликнете овде за да добиете понуда

 

Претплатете се за новости!

Искористете ја оваа можност да ги добивате најновите вести од областа на ИСО стандардите.

Со праќањето потврдувате дека се согласувате со нашата Политика на приватност.